Webáruház
Hejővill
Termékkereső:   
Hejővill Hejővill Hejővill
Hejővill Hejővill
Hejővill
Hejővill
Hejővill
Cégbemutató Akciók Újdonságok Katalógusok Webáruház Online érdeklődés Elérhetőség
Hejővill Termékcsoportok Hejővill
 »  BERNER
 »  Bodorvent
 »  Csatári Plast
 »  DEVI
 »  Düwi
 »  Elektra
 »  ELKO
 »  Famatel
 »  Ganz KK termékek
 »  Kanlux
 »  KOPOS Elektro
 »  Legrand termékek
 »  Schneider Electric
 »  SimoTrade
 »  Termosztátok
 »  Tracon Electric
 »  Wago

 
 


Kábelek és vezetékek aktuális árairól érdeklődjön üzleteinkben.

Hejővill

Webáruház

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük cégünk honlapján mely egyben Web-áruház is.

Bízunk benne, hogy sikerül elképzelésének megfelelő terméket találnia Web-áruházunkban, amennyiben mégsem, kérjük, forduljon bizalommal E-mail-en keresztül, személyesen, telefonon, faxon, vagy levélben hozzánk, hogy segíthessünk.

A Vásárlókra, és a vásárlás feltételeire vonatkozóan - a Hejővill Kft. interneten keresztül megvásárolható termékeire - az Üzletszabályzatban megfogalmazott feltételek érvényesek. A Vásárlók a jelen Üzletszabályzatban megfogalmazottak szerint élhetnek a Hejővill Kft.-vel szemben érvényesíthető jogokkal. Az Üzletszabályzat tartalmazza a Hejővill Kft. korlátozott kötelezettségeit, illetőleg felelősségét is.

A Hejővill Kft. internetes felületein történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, a http://www.hejovill.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben vagy személyesen leadott rendeléseket is elfogadunk.

A Hejővill Kft. Internetes felületein mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

Üzletszabályzat

A megrendelés feladása előtt, kérem, figyelmesen olvassa át az alábbiakat:

1. Rendelés és szállítás

Rendelés és visszaigazolás:

 • A Hejővill Kft. weboldalán történő on-line rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
 • Elküldött megrendelésével kapcsolatban munkatársunk a megrendelésben megadott telefonszámon vagy e-mail címen felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése vagy esetleges pontosítása, valamint a megrendelés átvételével, illetve szállítással kapcsolatos információk megerősítése érdekében.
 • A Web-áruházban szereplő kínálatok a Polgári Törvénykönyv értelmezése alapján nem szolgálhat konkrét ajánlatnak. Konkrét megrendelés esetén az általunk küldött visszaigazolás minősül ajánlatnak.
 • Fontos, hogy megrendelése akkor jön létre, ha munkatársunk a megrendelését a megadott elérhetőségek egyikén visszaigazolja. Ennek hiányában megrendelése érvénytelen.

1.2. Szállítási és átvételi lehetőségek:

Mi nem építjük be a termék árába a szállítás költségét!

 Megrendelés leadása esetén Önnek lehetősége van az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot meghatározni. Amennyiben Ön nem határozza meg a szállítási módot, úgy a kollégáink DPD futárszolgálatot választják. Azonban figyelembe vesszük az esetleges helyi sajátosságokat is!

 

DPD Classic Szolgáltatás- Egyszerű, gyors, megbízható.

Classic szolgáltatásunk a leggazdaságosabb megoldás belföldi szállításra. A DPD CLASSIC szolgáltatás másnapi kiszállítást, biztosítást €520 értékig, három kiszállítási kísérletet és online nyomonkövetés lehetőségét tartalmaz. A szolgáltatás számos más hasznos lehetőséggel bővíthető: úgy mint a €13,000 összegig terjedő biztosítás, arra az esetre, ha magasabb értékű dolgot szállítatna, utánvét lehetőség, ha biztos akar lenni a kifizetésben és visszáru logisztika.

Előnyei röviden:

Másnapi szállítás.

Biztosítás, ami 520 €-ig terjed, ill. van lehetőség magasabb biztosítás megkötésére is.

Három kiszállítási kísérlet.

Online nyomonkövetési rendszerünk segítségével a szállítás aktuális helyzetéről és a kiszállítás tényéről lehet információt kapni.

 

A megrendeléseket a DPD futárszolgálat segítségével, utánvéttel teljesítjük, a szállítás költségeit az aktuális díjszabás alapján a vevő viseli.

- Utánvétes szállítás esetén Ön a kézbesítőnek fizet, ezért ha raktáron van a megrendelt árucikk, 1 munkanapon belül útnak indítjuk a csomagot, így legkésőbb 2 munkanapon belül megérkezik a kívánt címre.

Nagyobb mennyiségű vidéki megrendelés esetén a szállítási feltételeket személyesen egyeztetjük.
Igény esetén lehetőség van az áru személyes átvételére is raktáráruházunkban.
 A fizetés számla ellenében, készpénzben történik az áru átvételekor.

 

KÜLFÖLDRE kizárólag az alábbi feltételekkel szállítunk a webáruházban való megrendelés esetén:

A megrendelt árucikkek szállítási módja: futárszolgálat, vagy posta (UPS, FEDEX, stb)

A szállítási díjon felül a vevő viseli az esetleges vám költségét is.

Az árucikkek teljes vételárát és a szállítási költséget a vásárló előre átutalja bankszámlánkra

Miután az átutalt összeg megérkezett, kiadjuk a megbízást a futárszolgálat részére és elküldjük a megrendelt árut.

 

Postai csomagfeladással: Mindenkori postai díjszabás alapján!

 

Vidékre futárszolgálattal súly + utánvétel alapján+útdíj: Termékek össztömege + utánvételi díja+ útdíj nettó szállítási ár

DPD Hungária Kft mindenkori díjszabása alapján!

Az útdíj a nettó szállítási árból kerül felszámolásra.

 

Szállítható csomag méret: (szélesség+magasság) x2+hosszúság, nem lehet több 3m-nél

A feltűntetett szállítási díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A kiszállítást megelőzően a Hejővill Kft. értesítést küld a vevőnek a konkrét házhozszállítás, az áruátvétel időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa. Vevő felelőssége továbbá - amennyiben a közölt szállítás időpontja nem megfelelő a számára -, hogy a házhozszállítás megkezdése előtt ezt a tényt a Hejővill Kft. tudomására hozza, és másik házhozszállítási időpontot kérjen.

A vevő az átvételkor köteles a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Hiányossági reklamációkat ezt követően nem áll módunkban elfogadni.

 

2. A vásárlás lemondása

 • Megrendelő a rendelést követő munkanap 9:00-ig jogosult a vásárlástól való elállásra, amennyiben ezt telefonon vagy e-mailen a Hejővill Kft. felé jelzi.

 

3. Fizetés

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t is tartalmazzák!

A megrendelő átvételkor az áru bruttó értékét+ a szállítási költséget fizeti meg.

Csomagolási költséget nem számolunk fel!

 • Megrendelő az átvételkor köteles az áruellenértékét készpénzzel kiegyenlíteni, ellenkező esetben a küldemény nem vehető át és minden, az átvétel időpontjáig feladott megrendelést a Hejővill Kft. töröl.
 • Az áru ellenértékéről a számlát, az áru átvételével együtt, a csomagban kapja meg.

4. Jótállás, garancia

Általános garanciális feltételek:

Az általunk forgalmazott termékekre a 151/2003. (IX.22.) kormányrendeletben meghatározott garanciális feltételeket vállaljuk.

Garanciális javításra terméket csak eredeti kiegészítõ tartozékaival (leírás, kábelek, egyedi kiegészítõk) veszünk át.

3 napon belül csak hibás terméket cserélünk ki, vagy (ha ez nem lehetséges) vásárolunk vissza. (Kivételt képez, ha a termékbe épített biztonsági elemek hibája (pl.: elektromos biztosíték) okozta a meghibásodást.

Garanciavesztés okai:

- A terméken égés, törés, repedés, vagy egyéb fizikai-, látható sérülés

- Nem rendeltetésszerû használat. Nem rendeltetésszerû használatnak minõsül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történõ használat, a termékleírásában megadott paramétereket meghaladó mechanikai/elektromos terhelés illetve egyéb nem a célnak megfelelõ felhasználás.

- Helytelen tárolás, elemi kár okozta meghibásodás (pl.: villám, túláram)

- Amennyiben a terméken végzett javítási / szerelési munkálatokat nem az azokat elvégezni jogosult, megfelelõ jogosítványokkal, szakképzettséggel nem rendelkezõ harmadik személy végzi, és a hiba ennek következtében keletkezett.

- Szállítás (itt nem a házhozszállítás értendõ) vagy üzemeltetés közben külsõ események hatására bekövetkezõ meghibásodás.

Nem garanciális hibák:


- Természetes elhasználódás.

Jótálláson és szavatosságon alapuló vásárlói jogokról:

- Ha a cserére nincs lehetõség, úgy a termék visszaszolgáltatásával egy idõben a vételárat kell visszatéríteni, vagy választása szerint levásárlási lehetõséget kell adni.

- A vásárló a termék díjmentes javítását kérheti.

- Ha a javítás 15 (illetve 30) napon belül nem készül el, vagy a termék nem javítható, kérheti a termék azonos típusú, új termékre való cseréjét.

- Ha a cserére nincs lehetõség, vagy megszûnt a cseréhez fûzõdõ érdeke, úgy a vásárlási szerzõdéstõl elállhat, és a vételárat kérheti vissza. (Megegyezés hiányában azonban a döntésben bíróság illetékes)

- Amennyiben cégünk a fenti kötelezettség teljesítésétõl valamilyen oknál fogva elzárkózna, úgy a vásárló maga is fordulhat a Békéltető testülethez.

- Garancialevelet nem áll módunkban pótolni.

5. A Hejővill Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakkal kapcsolatban, bármilyen okból is következtek be:

 • Az interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
  Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Hejővill Kft. internetes felületeinek akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

6. Hejővill Kft jogai:

 • A Hejővill Kft. az internetes felületein szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Hejővill Kft. internetes felületein történt megjelenés időpontjától lép életbe.
 • A Hejővill Kft. az internetes felületein szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a Hejővill Kft. internetes felületeit, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül. A Hejővill Kft. semminemű felelősségre nem vonható arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, ha ily módon jár el.
 • Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online módon megtalálható a Hejővill Kft. internetes felületein. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

Tekintettel a használatban lévő képernyőkre (monitorok) és azok színeire nem garantálható, hogy a Web-áruházban látható termékek színe azonos a valódi termékével.

7. Személyes adatok

A résztvevők személyes adatainak felhasználása az 1992. évi LXIII. törvény, a Személyes adatok védelméről szóló törvény (Adatvédelmi törvény) hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott adatot, információt.

 

8. Céges adatok

Név: Hejővill KFT

Telephely: 3516 Miskolc Harsányi u. 4.

Adószám: 11443018-2-05

Telefon: 06-46-433-431

Fax: 06-46-361-266

Mobil: 06-70-397-0182

E-mail: info@hejovill.hu

 

Kérünk minden kedves látogatót, ha bármilyen kérdése, észrevétele van, jelezze felénk!

Kellemes időtöltést kívánunk portálunkon!